Ledig stilling som butikkmedarbeider

0
279

BUTIKKMEDARBEIDER (40%)

Er du blid og smilende? Liker du å jobbe med mennesker? Og ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser? Straumanbutikken har tatt grep og satser fullt videre. Nå ønsker vi å styrke laget vårt med en ny medarbeider!
Hos Matkroken er det gøy å gå på jobb! Hos oss er det et hyggelig miljø og hver dag bringer nye utfordringer. Som butikkmedarbeider i vår butikk er du den viktigste brikken for at kundene skal trives, og derfor er du en av Matkrokens største ressurser!

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:
• kundebehandling
• kassearbeid
• varepåfylling
• vareutlevering
• kafèarbeid
• annet forefallende butikkarbeid

Våre forventinger til deg?

Først og fremst har du lyst til å jobbe i butikk og ditt gode humør smitter over på våre kunder og kolleger. Du må kunne by på deg selv og i tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse, jobber selvstendig, og tar jobben din alvorlig. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til nærbutikken ved å fokusere på salg og kundebehandling. Når alt kommer til alt, er det kundeservice vi selger på, og fornøyde kunder kommer igjen.

Det er viktig for oss at du snakker godt norsk og har førerkort klasse B. Det er ønskelig at du har erfaring fra dagligvarehandel, men ikke en nødvendighet. Opplæring vil bli gitt.

Hva kan du forvente deg av oss?

Vi tilbyr en god og trygg arbeidsplass med mulighet for utvidelse av stilling på sikt. For oss er det viktig at du ønsker å utvikle deg sammen med oss og vi ønsker fortrinnsvis langtidsansettelse fremfor sesongarbeidere. Som medarbeider får du mulighet til kompetanseheving gjennom kurs i regi av Merkur.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ønsker du å spre glede i kundenes hverdag? Og kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av en butikkmedarbeider? Da kan du være vår nye medarbeider! Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Levèr gjerne søknaden til daglig leder eller send den på e-post til post@straumanbutikken.no eller pr. post til:

Straumanbutikken AS, Gravermark, 8313 Kleppstad

Søknadsfrist: 1.mars 2013

Reklame