Leknes 2 – Strauman IL 1-0

0
77

Leknes2vStrauman

Leknes: Strauman tapte sesongens første kamp knepent 1-0 i en kamp de fikk straffe imot og annullert mål. Det var en slitekamp med få sjanser der særlig forsvaret sto frem som solid. – Vi kunne like greit ha vunnet, sa en representant nært den sportslige ledelsen etter kampen. 

Det var to veldig forskjellige lag som møttes i går. Leknes-gutta var jevnt over yngre og raskere enn Strauman-spillerne, men Strauman holdte kontroll med hjelp av rutine og fotballforståelse. Det var få sjanser i kampen og det kunne gått begge veier. To «tvilsomme» dommeravgjørelser ble avgjørende.

Det ble dømt straffe mot Strauman i det som noen omtalte som en klokkeren takling/skulder mot skulder/begge holdte like mye situasjon. – Det var ikke straffe, skal trener Sten Arne Dreyer ha sagt. Kaptein Egil André Ovesen fikk også annullert et mål på en, i følge vitner, tvilsom offsideavgjørelse. – Det var ikke offside, skal trener Sten Arne Dreyer ha sagt.

Trener Sten Arne Dreyer nektet å snakke med pressen etter kampen, men en kilde nært plassert sportslig ledelse sier til Struaman.no at Dreyer kan ha sagt noe sånt som: – Jeg vil ikke uttale meg om dommerne i denne kampen, i frykt for sanksjoner fra NFF, men når vi spiller på dette nivået må vi kunne forvente at Forbundet stiller opp med kompetente dommere.

Et vitne som egentlig ikke så situasjonene så godt, støtter disse vurderingene og mener kampen fort kunne endt med 1-0 seier til Strauman som motsatt. Lagene var jevnspilt til tross for at flere av blåtrøyene spilte småskadet og Strauman ser frem til å invitere til grusing i Straumans storstue i Sydal til høsten.

Følgende 11er startet for Strauman i dag:

Strauman board v Leknes 2

Og fra innbytterbenken spilte:
19 Kim Rune Sivertsen
11 Tony Pettersen
9 Linn Therese Sivertsen
12 Frode Jakobsen
16 Zubi Melko
10 Kenneth Greker-Pettersen