Neste motstander: Knausen FK

0
219

knausenvstrauman

Etter et knepent tap i forrige uke er det onsdag 22. mai duket for ny bortekamp. Strauman skal måle krefter med Svolvær-laget Knausen FK. Knausen tapte første hjemmekamp 1-4 mot Vest-Lofoten FK, men kan sannsynligvis belage seg på en enda tøffere hjemmekamp mot «De blå kjempene».

Knausen FK ble dannet i 1983 for å gi juniorene i Svolvær IL et tilbud før de var klar for å spille på A-laget. Knausen fortsatte denne funksjonen etter at Svolvær IL gikk inn i FK Lofoten. Til tross for rollen som «farmerlag» er Knausen en tradisjonsrik klubb som har fostret mange gode fotballspillere. De mest kjente er Stein Berg-Johansen og Bjørn Strøm, som begge har spilt på FK Lofoten, Tromsø IL og Tromsdalen UIL.

Knausen har også spilt mot Strauman mange ganger før. Det kan være årsaken til de mange ubekreftede ryktene om at Knausen-spillerne vegrer seg for å møte Strauman. Ryktet som et fysisk og tøft lag har ført til (i følge ryktene) at mange spillere har meldt fra om småskader, ryggplager eller bedt om å bli satt på transferlista (for salg til Chelsea), i håp om å slippe oppgjøret mot Strauman.

Onsdag kl 19 ser vi om de tør klarer å stille lag.

Kamphistorikk mot Knausen:

12. sep 2004: Knausen – Strauman 8-2
18. juni 2004: Strauman – Knausen 0-2
31. aug 2003: Strauman – Knausen 2-5
28. mai 2003: Knausen – Strauman 6-1
22. aug 2002: Strauman – Knausen 1-2
13. juni 2002: Knausen – Strauman 1-1
10. mai 2002: Strauman – Knausen 2-1

Lik Strauman IL på Facebook
Følg Strauman IL på Twitter

Reklame