Knepent bortetap mot Knausen FK

0
207

264506_176145015884481_1931964883_n

I en spennende og jevnspilt kamp var marginene imot og mye stang ut førte til en knepen 9-0 seier til Knausen. – Knausen scora vel 9 mål på sine 6 sjanser i kampen, så de var svært heldig med uttellingen, sa Strauman ILs pressetalsmann etter kampen.

Strauman hadde mange sjanser i kampen, men ble tvilsomt avblåst for offside i en kontring på stillingen 7-0. – Egil hadde veldig bra driv der og han ville uten tvil ha scora, hadde det ikke vært for den horrible offsidedømmingen. Hadde de fått det målet imot, tror jeg det hadde raknet for dem. Mål preger kamper, sa pressetalsmannen.

Laget kjempet godt og vi er alle stolte av dem, men hjemmedømming er det vanskelig å beskytte seg mot, avsluttet pressetalsmannen.

Se bilder fra kampen her.

Strauman ILs pressetalsmann holdte en kort pressebrief etter kampen, siden ingen fra sportslig ledelse eller spillegruppen var villig til å snakke med media.

Strauman IL startet med følgende lag:

Knausen vs Strauman lag

Og disse kom inn som innbytter:

11 Tony Pettersen
14 Jim Ove Jonasen
26 Daniel Pedersen
7 Preben Fagerlid
19 Kim Rune Sivertsen

Strauman-børsen:

3 p Odd Arne Sivertsen
2 p Linn Therese Sivertsen
1 p Preben Fagerlid

Keeper Odd Arne Sivertsen var Straumans beste og hindret med flere redninger at tapet ble enda større.

Neste kamp for Strauman er hjemme mot Blest kommende onsdag 29. mai kl 19:00. Det er første A-lagskamp på Strauman stadion i Sydal på 9 år!

Følg Strauman IL på Facebook
Følg Strauman IL på Twitter

Reklame