Kamp i morgen: Strauman – Blest

0
136

banner strauman v blest

Morgendagens kamp på Strauman stadion i Sydal er ikke bare første hjemmekamp på 9 år, men også første lokaloppgjør på flerfoldige år. IL Blest er det nærmeste Strauman kommer en «rival» og vi gleder oss til å ta imot dem på grusen.

På 1980 og -90-tallet var Blest laget som skulle slås. Koste hva det koste vil. Et eksempel var at det ble holdt straffetrening etter en hjemmekamp som endte 1-1. Blest er en forkortelse av bygdene Bøstad, Liland, Eltoft, Saupstad og Tangstad. De har et par år i serien på baken og har også fått lagt kunstgressbane på Borgtun stadion. Blest har hatt en bra start på sesongen med ett tap og én seier. Forrige serierunde endte med 8-0 seier mot Leknes 2.

Til tross for et mer rutinert lag, har mange generasjoners kamp mot «De gale blå» satt sine spor hos de grønne fra vest. Det går derfor ubekreftede rykter om at spillere i Blest med vilje prøver å få kyssesyke eller selvpåført lårhøne for å slippe det fryktinngydende møtet. Kanskje har Straumans episke kamp mot Knausen bidratt til dette.

Vi inviterer til folkefest og målkalas på stadion i Sydalen i morgen klokken 19. Kommer du?

Vi selger pølser og vafler m.m. Husk å ta med veldig masse kontanter! 🙂

 

oppvarming

 

Følg Strauman IL på Facebook
Følg Strauman IL på Twitter
F
ølg Strauman IL på Google+
Følg Strauman IL på YouTube

Reklame