Flakstad – Strauman i dag kl 19

0
120

flakstad v straumanEt regulert bunnoppgjør i dag på Flakstad som vil føre til at ett eller begge lag får sine første poeng i årets serie. Strauman kan også score sitt første mål mot det som sannsynligvis vil være årets svakeste motstander.


Flakstad IL spiller i røde drakter og spiller hjemmekampene sine på Ramberg. Blant kjente spillere fra Flakstad kan den tidligere Bodø/Glimt-stopperen Even Iversen nevnes. Flakstad har stilt mag i mange år nå og spilte sist mot Strauman i 2004, forrige gang Strauman hadde A-lag.

Flakstad har i likhet med Strauman tapt samtlige kamper i år, men har til forskjell fra Strauman scoret mål. Det er vel ingen tvil om at Strauman har vært rusten de første kampene, men det er jo ikke annet å vente i og med at det er første sesongen med A-lagsfotball på ni år. Flakstad derimot har spillere med flere sesonger bak seg.

Etter en god hjemmekamp mot Blest sist, er det lov til å håpe at Strauman kan dra i land årets første seier i dag. I tillegg til formstigning har Strauman forsterket stallen siden sist. Odd Roger Sivertsen var ny i stallen mot Blest, og foran denne kampen har Strauman-veteran Ronald(o) Fredriksen blåst støvet av fotballskoene. Han får også selskap av FK Lofoten-veteranene Pål Tore Sivertsen og Glenn Jensen Nøtnes.

Vi ser frem til en knallspennende kamp og du kan følge kampen via liveoppdateringer på Straumans Facebook-side.

oppvarming

Tidligere møter:

3. juni 2004: Flakstad – Strauman 3-0
3. september 2004: Strauman – Flakstad 4-3

Følg Strauman IL på Facebook, Twitter, Google+ og YouTube

Reklame