Strauman IL – Svolvær IL

0
102

banner strauman v svolvær
I morgen møter Strauman hundreåringen og fotballstorheten Svolvær IL. Laget fungerer også som FK Lofoten 2. I og med at Strauman fungerte som FK Lofoten 3 på slutten av 1990-tallet, er det litt som vi møter et medlem av familien. Som selvsagt skal gruses.

2027_428076603931140_959493928_nDet er topp mot bunn når Strauman møter avdelingsleder Svolvær IL, som har vunnet tre kamper og spilt én uavgjort. Kommer første tap på grusen i Sydalen? Svolvær er det gamle fyrtårnet for fotball i Lofoten og som kom nærmest flørting med norsk toppfotball før sammenslåingen med Kabelvåg IL til FK Lofoten. Det virker som Svolvær har planer om å feire 100-årsjubileet med å vinne serien.

Vi ser frem til å legge inn en liten fartsdump i deres seiersrekke i morgen.

Fakta
Stiftet: 18. mai 1913
Trener: Petter Solli
Hjemmebane: Stranda Stadion

Kjente spillere
Stein Berg Johansen
Vegard Berg Johansen
Petter Solli

Reklame