Dagens motstander: Vest-Lofoten FK

0
162

vestlofoten v strauman
Våre helter i blå møter i dag topplaget Vest-Lofoten FK borte på Gravdal. Vårsesongens siste kamp kan bli tøff, til tross for solid grusing av Svolvær IL i forrige kamp.

Vest-Lofoten FK ligger som nr to på tabellen bak Leknes 2, men har én kamp mindre spilt. Etter en knallsterk sesongstart med fire seire på rad, spilte Vest-Lofoten uavgjort mot Svolvær IL hjemme og tapte bortekampen mot Leknes 2 i forrige runde.

Strauman har aldri spilt mot Vest-Lofoten FK før, men dette må jo sis å være en vaskeekte tvekamp mellom øst og vest i Lofoten. Klubben ble stiftet av en vennegjeng i 2010 og er i følge hjemmesiden en klubb som «Aldersmessig består […] Vest – Lofoten FK stort sett av ”unggutter” mellom 37 og 42 år. Det har i tilegg sneket seg inn et par – tre juniorer mellom 30 og 37. Klubben ønsket ikke å rekruttere spillere som er attraktive for andre klubber i regionen. Vest – Lofoten FK skal ikke være en konkurrent til de andre klubbene men en supplerende klubb som alle klubbene og ungguttene i Vest Lofoten ønsker å slå.».

Her er gjengen som skal slås:

981515_462272520533022_3256052_o

Vi ønsker våre blå lykke til i kveldens oppgjør!

Liveoppdatering fra kampen som begynner kl 19 får du på Strauman ILs Facebook-side.

Følg Strauman IL på FacebookTwitterGoogle+ og YouTube

 

Reklame