Strauman 6 – 1 Leknes 2

0
244

banner strauman v leknes

Leknes fikk som forventet en røff batalje på Strauman Stadion på onsdag. Etter en relativt jevnspilt 1. omgang og 1-1 til pause, herjet Strauman i 2. omgang og vant til slutt 6-1. Strauman.no har følgende tilbakeblikk på kampen.

Strauman gikk på banen i en offensiv 4-4-2-formasjon og kom godt i gang og Odd Roger Sivertsen scora 1-0 målet etter bare 12 minutter, på en retur etter frispark fra Pål Tore Sivertsen. Strauman bidro til å skru opp tempoet i kampen og hadde mange hurtige bytter.

Første omgang bar likevel preg av stillingskrig. Leknes kjempet seg tilbake i kampen og utlignet i det 34. min med mål av Kristoffer Lorentzen. Det resultatet sto seg til pausen.

Etter hvilen ble det atskillig mer action på Strauman Stadion. Med vinden i ryggen gikk det bare fire minutter før Egil André Ovesen Strauman sendte Strauman opp i ledelsen igjen, etter å ha blitt spilt gjennom av Odd Roger Sivertsen. Bare tre minutter senere scorer Ovesen 3-1-målet, etter å ha snappet opp et dårlig utspill, rundet keeper og satt ballen i det åpne buret.

I det 65. minutt øker Odd Roger Sivertsen ledelsen til 4-1 med et hardt skudd innenfor 16-meteren. 5-1-målet kommer i det 76. minutt da Rune Pedersen runder av en motspiller og setter ballen utagbart i lengste kryss.

Kronen på verket settes av Pål Tore Sivertsen i det 90. minutt, med et kremmerhus av en scoring i venstre kryss fra 20 meter. Assist av Tarjei Aga Jørgensen.

Etter kampen hadde trener Wiggo Pettersen følgende å si om kampen:

– Dette var en god og morsom kamp, der hele laget ville vinne. Til tider meget godt spill og det endte med en fullt fortjent seier.

Les kampfakta på fra kampen på fotball.no

Seieren over Leknes 2 var tredje på rad for Strauman. Etter å ikke ha scoret mål de første fire kampene, har laget nå scoret 17 på tre kamper. De resterende fem kampene kan bli veldig morsomme!

Følg Strauman IL på FacebookTwitterGoogle+ og YouTube

Reklame