Hevn!

0
157

bom

Tiden er kommet! Bortekampen mot Knausen, som var preget av stang ut og dårlig dømming, skal hevnes! En god gammeltestamentalsk grusing vil foregå i Sydalen kl 18 på onsdag.

Svolvær, Vest-Lofoten og Leknes har alle vært ofre for Straumans ragnarokk de siste serierundene. Men alle vet at det har vært en oppvarming. 17 mål på tre serierunder har vært oppvarming til endelige oppgjøret.

Knausen vet hva som venter og frykten har grepet dem på samme måte som for Leknes. I forrige uke ble Strauman.no kjent med at en gruppe Knausaen-spillere møtte på trening med selvpåførte røde tusjeprikker i ansiktet, i håp om å bli trodd på at de hadde røde hunder/byllepest. De har også gjort andre kreative forsøk på å få kampen utsatt, som å klage på at fjellene er for høye der ute og at veiene er ut til Strauman ikke har nok autovern.

Strauman har trent hardt frem mot denne kampen. Se videoen under fra treningen på mandag:

Vi ønsker Knausen lykke til (ikke egentlig)! Og håper så mange som mulig kommer for å se på, ehrm.. , overfallet kampen.

banner strauman v knausenFølg Strauman IL på FacebookTwitterGoogle+ og YouTube

 

Reklame