Flaks-stad

0
130

Strauman-Flakstad
I dag spiller Strauman hjemme mot tabelljumbo Flakstad. En kamp man på ingen måte skal ta lett på. Det er ikke uten grunn stedet heter Flaks-stad, altså stedet hvis folk har mye flaks.

Et eksempel på dette er at Flakstad akkurat rakk å få med seg den siste av de fire oppvarmingskampene Strauman trengte for å få i gang maskineriet etter 9 år i dvale. De karret seg til en 2-0 seier i juni, og har siden bygget opp angst mot returoppgjøret etter å ha sett Strauman vinne fem på rad og scoret 24 mål på samme antall kamper.

På grusen i Sydal skal dette hevnes i dag. Flakstad er det siste laget i årets serie som Strauman ikke har slått og det klør i beina til de blå kjempene. Dette er likefult ikke en kamp som skal tas lett på.

Det hjelper ikke å ha bedre spillere, bedre trener, bedre tilskuere, bedre bygd, bedre bane, bedre drakter, bedre sko, bedre sponsorer, bedre moral, bedre geografisk lokasjon, bedre sportsteip, bedre hår, bedre hud eller bedre tenner, om det andre laget har bedre flaks…

tabell

Vi oppfordrer derfor alle til å komme på kamp for å heie frem Strauman i deres kamp om seriemesterskapet! Strauman spiller for tabelltopp og topptrener’n!

Følg Strauman IL på FacebookTwitterGoogle+ og YouTube

Reklame