Rutinemessig fotballhendelse i morgen

0
214

SIL-logo---2010--4FSom sannsynligvis ingen har lagt merke til må Strauman møte opp til en 90 minutters gjennomgang av en fotballiknende hendelse for å rutinemessig hente tre poeng og serieledelse. Strauman møter en lokalt oppsamlet gruppe mennesker som skal ofres på Stranda Stadion i morgen kl 19.

Svolvær/FK Lofoten 2 ble grusa i Sydalen sist lagene møttes med stygge siffer. I alle andre kamper bortsett fra denne har laget tydeligvis hatt mer flaks enn Flaks-stad. Erfaringen fra hjemmekampen var at Svolvær knapt var fysisk til stede. Eneste tegnet til at de også var mentalt tilstede var at enkelte spillere sto rundt og gråt mens Strauman hamret inn mål.

tiiippingNorsk Tipping er enig. Det mest interessante å tippe på i morgendagens kamp er om Svolvær i det hele tatt møter opp. Strauman er så store favoritter at om de selv ikke møter opp, blir de likevel tilkjent seieren av NFF. Det har vært diskutert om det kan være hensiktsmessig å bare droppe kampen og kaste to terninger for å avgjøre hvor mange mål Strauman vinner med. Fordelen med en slik løsning hadde vært å unngå de menneskelige traumene. Mens bakdelen er at det kan potensielt gi en 0-2-seier, som alle skjønner er helt urealistisk.

 

 

 

Vi tåler et gjensyn med Straumans seier fra Sydal Stadion:

Video: Strauman 7 – 2 Svolvær

Det virker imidlertid som de har lært absolutt ingenting fra den kampen. Som dere ser av videoen til Svolværs formasjonstrening i oppkjøringen til Strauman-kampen, så har de tenkt å benytte samme formasjon, taktikk og mannskap som i forrige kamp:

Video: Svolvær ILs trening.

Den eneste spilleren Strauman IL trenger å være litt obs på er Benedict Arnold, som tidligere spilte på Strauman. Samtidig er det sannsynlig at det store kvalitetsfallet fra treningene i Strauman til treningene til Svolvær/FK Lofoten har ført til at han raskt har blitt assimilert.

Følg Strauman IL på FacebookTwitterGoogle+ og YouTube

Reklame