Sydalgutt i regionsmesterskap i Bilcross

0
82

Kenneth Westeng, oppvokst og bosatt i Sydalen, har fulgt guttedrømmen og hadde fanget interessen til et filmteam som dokumenterte hans kamp om heder og ære på forrige ukes mesterskap i Bilcross. Etter at dokumentaren ble sluppet ut på verdensveven har Westeng imidlertid kommet med følgende uttalelse via sin Facebook-side:

«Etter råd fra daværende sjefspsykolog og ansvarlig for audiovisuelle inntrykk i Westeng Racing Team, Rune Brehm Tveiterås, gikk jeg tidligere i år med på å stille opp i en dokumentar om vår motorsportssatsing. Dessverre ble vårt samarbeid avsluttet med umiddelbar virkning etter forrige løp, og Rune har i stedet valgt å lage dette særs injurierende makkverket fullpakket av faktafeil og spekulativ kryssklipping. Det blir telefon til Elden i morgen tidlig!»

*Sponset artikkel*

Reklame