Frostpustdagen i Strauman

0
115

Søndag 29.april arrangeres Frostpustdagen på Strauman stadion i Sydalen.

Frostpustdagen er nytt av året og er et initiativ for å fremme fysisk aktivitet i vintermånedene. Den arrangeres når snøen ligger som et arktisk pledd over grusbanen og vi oppfordrer alle som er i besittelse av lugger til å iklè seg vinterhabitten.

Idè og initiativtakere for prosjektet er Luggballentusiastene, som er et av arrangementene under festivalen.

Luggball
Luggball er en form for 5 a side-fotball hvor du i likhet med trimligaene melder på ditt lag. Hvert lag må ha minst 5 spillere i lagoppstillingen og et eget lagnavn. Reglene er like fotballreglene, men lærstøvlene er byttet ut med «håsslæsta» eller lugger.

Lugger
En lugg er rett og slett en tykk, strikket lest med et vadmelstrekk og en tovet såle. Det er kjempeflotte å bruke i tørt vintervær og det lette fottøyet burde være perfekt for Feinschmeckerfotball.

Hva arrangeres?

  • Luggball barn (0-12 år)
  • Luggball voksne (13+) (Nb! Påmelding)
  • Rutsj
  • Kjegling
  • Skli

I tillegg til aktiviteter for barn, unge og voksne blir det servering av pølser, kakao og kanelsnurrer og dermed skulle alt ligge til rette for en flott familiedag på Straumans arktiske stadion.

Hva: Frostpustdagen
Hvor: Strauman Stadion, Sydalen
Klokken: 13:00

Vel møtt

Ps! Det er påmelding til Luggballcupen for voksne. Send inn din påmelding på post@strauman.no eller ring Kenneth på 40828222


Påmeldingsskjema


Reklame