Luggball

0
286

luggball-084

I dag var det duket for tidenes første «Luggball»-arrangement i Strauman og de fremmøtte sørget for god, gammel Straumanstemning fra tribunen. Tilrop, økenavn og dommersjikane hører til og dermed var listen lagt. Påfyll fikk publikum gjennom kakaostasjonen hvor det også ble servert kanelsnurrer og twist.

På startstreken stod:

  • Øverveien Stars
  • Vassultinden Phenomenons
  • Rystad Golden Goal
  • Gamlingan
  • Liggeluggelaget

Det ble den ene thrilleren etter den andre, og det hele toppet seg når de yngste luggballentusiastene vartet opp med feinschmeckerfotball i en forrykende 2-2 kamp hvor det tidvis ble spilt med flere luggballer.

Etter kvalifiseringen var 2 lag klare for finalen; Liggeluggelaget vs Gamlingan

Etter mange suggerende driv og taklinger, tuneller, halsbrekkende sykkelspark, kontroversielle dommeravgjørelser og vakre mål var det til slutt LIGGELUGGELAGET som ble kronet til STRAUMAN FØRSTE LUGGBALLVINNERE. Vi gratulerer!

Neste år blir «Luggolympics» arrangert litt tidligere på året og skal vi tro arrangørene blir det i tillegg til luggball arrangert både curling og bobbing.

Reklame